Karamelizuotos kriaušės su rikotos sūrio padažu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
- Cukrus, 50 gramų
- Kriaušės, 2 vienetai
- Riešutai, smulkinti, žemės arba graikiniai, 50 gramų
- Sūris, rikota, 150 gramų
- Grietinėlė, 35%, 4 valgomieji šaukštai
- Cukrus
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Kriaušes nuplauti ir nulupti,supjaustyti skiltelėmis.
50 g cukraus suberti į puodą ir virti, kol pasidarys karamelė. Tada įdėti 2 šaukštus sviesto, suberti kriaušes ir riešutus bei viską užvirinti ir nukelti nuo viryklės.
Sūrį sumaišyti su grietinėle, paskaninti cukrumi, galima įspausti truputį citrinos sulčių.
Karamelizuotas kriaušes patiekti su sūrio kremu - padažu.
» Rašyti komentarą