Kari padažas

Kari padažas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Karis, 1 arbatinis šaukštelis
  • Druska, 0.25 arbatinio šaukštelio
  • Juodieji pipirai, malti
  • Pienas, 1.5 stiklinės
  • Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
  • Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Inde ištirpinkite sviestą. Į ištirpintą sviestą supilkite 1 šaukštelį kario miltelių, likus 1 minutei iki miltų įdėjimo.
Supilkite maišydami miltus, druską ir pipirus.
Supilkite iškart visą pieną.
Virkite maišydami virš vidutinės ugnies, iki padažas sutirštės ir pradės burbuliuoti. Virkite maišydami dar 1 minutę.
Patiekite su žuvimi ar paukštiena.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Dddd
2017-06-01 18:55
Logiskai mastykit, kad idejus kario uz minutes deti miltus
???
2016-02-22 20:07
Kaip suprasti "likus 1 minutei iki miltų įdėjimo"
Audrius
2015-05-03 20:46
Nelabai suprantu ką reiškia "likus 1 minutei iki miltų įdėjimo"...
ilona
2015-03-15 11:23
Labai skanu tik vietoj kario dejau atriaja paprika