Karolio obuolių pyragas
- Cinamonas, apvoliojimui
- Kiaušiniai, 5 vienetai
- Obuoliai, 5 vienetai
- Kvietiniai miltai, 2 stiklinės
- Cukrus, 2 stiklinės
- Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Cukraus pudra, apibarstymui
- Aliejus, 100 mililitrų
Gerai nusiplaunam rankas ir pradedam gaminti:)
Įdedam visą cukrų, kepimo miltelius ir įmuškime kiaušinius (baltymo nuo trynio skirti nereikia) viską išmaišom su mikseriu. Dabar pilam aliejų ir po to dedame miltų. Viską išmaišome mikseriu. Gauname tešlą grietinės tirštumo. Jei per daug skysta dedame dar miltų. Dabar supjaustome obuolius ir juos išvoliojame ar apibarstome cinamonu. Sumetame juos ant kepimo popieriaus Dabar užpilame tešla. Nebūtina, bet galima viršų dar apibarstyti vaniliniu cukrumi. Dabar šaunam į orkaitę ir kepam 200-220 C temperatūroje. Jeigu norime, apibarstome vos vos ištraukus pyragą cukraus pudra. Keps kažkur 22-28 minutes. Skanaus.
DUK:
Kam pyragui tas aliejus?
Aliejus prideda purumo.
5 Kiaušiniai ar ne per daug ?
Teko kepti ir su Dviem išėjo, tik kad spalvos nelabai geros buvo.
Kiek laiko dažniausia laikosi pyragas ?
Kai dalinamės su daugeliu kaimynų nepakanka nė kelioms valandoms, nes tikrai labai skanu :)
Visos teisės į receptą priklauso Karoliui Vyčiui . Vycius.co.cc
2017-01-06 18:54
2015-09-30 18:48
2015-07-03 21:35
2015-02-17 21:56
2018-08-08 18:16