Karosai grietinėje

Karosai grietinėje
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Karosai, 600 gramų
  • Sviestas, 3 arbatiniai šaukšteliai
  • Džiūvėsėliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Grietinė, 175 mililitrai
  • Bulvės, 1 kilogramas
  • Druska
  • Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:

Karosus išvalykite, nupjaukite pelekus, ištrinkite druska, pipirais. Tuomet apvoliokite miltuose ir apkepkite iš abiejų pusių svieste, kol paruduos. Keptus karosus sudėkite į keptuvą, išteptą sviestu, aplink apdėliokite ketų bulvių griežinėliais, užpilite grietine, apibarstykite džiūvesėliais, apšlakstykite aliejumi ir kepkite orkaitėje, 260 laipsnių temperatūroje kol viršus pradės ruduoti.

» Rašyti komentarą
» Komentarai