Karosai grietinėje
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Karosai, 600 gramų
- Sviestas, 3 arbatiniai šaukšteliai
- Džiūvėsėliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Grietinė, 175 mililitrai
- Bulvės, 1 kilogramas
- Druska
- Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:
Karosus išvalykite, nupjaukite pelekus, ištrinkite druska, pipirais. Tuomet apvoliokite miltuose ir apkepkite iš abiejų pusių svieste, kol paruduos. Keptus karosus sudėkite į keptuvą, išteptą sviestu, aplink apdėliokite ketų bulvių griežinėliais, užpilite grietine, apibarstykite džiūvesėliais, apšlakstykite aliejumi ir kepkite orkaitėje, 260 laipsnių temperatūroje kol viršus pradės ruduoti.
» Rašyti komentarą
» Komentarai