Karpis grilyje su Kotanyi prieskoniais

Karpis grilyje su Kotanyi prieskoniais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Karpis, 1 vienetas
  • Žuvies prieskoniai, 1 valgomasis šaukštas
  • Česnakas, 3 skiltelės
  • Citrinų sultys, 0.5 vieneto
Gaminimo instrukcija:
  1. Žuvį nuskusti ir išdarinėti, nuplauti.

  2. Ištrinti Kotanyi prieskoniais žuviai, smulkintu česnaku, išspausti citrinos sulčių.

  3. Palaikyti keletą valandų šaldytuve.

  4. Kepti folijoje ant grotelių, kol iškeps.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Rita
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Skaitytoja
2016-06-26 22:01
Niam niam
Lankytoja
2016-06-26 22:01
Labai skanu
Gurmane
2016-06-26 22:01
Liuks