Karpis, keptas orkaitėje
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Karpis, 1 kilogramas
- Aliejus, 0.5 stiklinės
- Grietinė, 1 valgomasis šaukštas
- Citrinos, 1 vienetas
- Druska
- Juodieji pipirai, malti
Gaminimo instrukcija:
Išvalyta supjaustyta žuvis, išėmus kaulus, pabarstoma pipirais, apšlakstoma citrinos sultimis ir 30 min. palaikoma šaltai. Vėliau pasūdoma ir kepama riebalais išteptoje skardoje orkaitėje. Tiekiama apšlakstyta grietine.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-06-21 16:47
kiek laiko kept ? kokioj temperaturoje? Kam tie receptai ,jei iki pabaigos nieko neaisku!!!!!
2010-06-28 14:57
o kiek laiko kepti, ir kokioje temperaturoje?
2015-07-15 11:57