Karpis nenuskaidrintuose drebučiuose
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kvietiniai miltai, 2 valgomieji šaukštai
- Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
- Svogūnai, 3 vienetai
- Vanduo, 0.5 litro
- Obuolių sultys, 0.5 litro
- Želatina, 20 gramų
- Karpis, 1 kilogramas
- Lauro lapai, lapelis, 1 vienetas
- Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
- Petražolės
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Nulupta žuvis supjaustoma 4 cm pločio gabalais ir pasūdoma. Smulkiai supjaustyti svogūnai pakepinami svieste, suberiami miltai, atskiedžiama vandeniu bei sultimis, sudedami prieskoniai, užvirinama. Į verdantį sultinį sudedama žuvis ir pavirinama ant silpnos ugnies 30 min., vėliau atšaldoma sultinyje ir gražiai perdedama į gilų pusdubenį. Sultinys nupilamas, pavirinamas, supylus aliejų ir ištirpintą želatiną, dar pakaitinamas ir užpilamas ant karpio. Kai drebučiai sustingsta, žuvis apibarstoma supjaustytais petražolių lapeliais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai