Karpis, pomidorų padaže

Karpis, pomidorų padaže
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Lauro lapai, lapai, 3 vienetai
  • Aliejus, 3 valgomieji šaukštai
  • Pomidorų padažas, 0.5 stiklinės
  • Actas, 4 valgomieji šaukštai
  • Cukrus, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Karpis, 1 vienetas
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Morkos, 3 vienetai
  • Petražolės, šaknis, 1 vienetas
  • Salierai, 1 vienetas
  • Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:

Karpį supjaustykite gabaliukais ir apkepkite aliejuje. Kiekvieną pusę apkepkite po 1-2 minutes.

Sukapotus svogūnus, morkas, petražolės šaknį ir salierus sutarkuokite. Pakepinkite keptuvėje apie 3-4 minutes.

Pomidorų padažą sumaišykite su actu ir cukrumi.

Ant karpio gabaliukų sudėkite pakepintas daržoves, lauro lapus, pipirus ir užpilkite pomidorų padažu. Uždenkite folija.

Pašaukite į 180° C orkaitę 1 valandai.

» Rašyti komentarą
» Komentarai