Karpis, pomidorų padaže
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Lauro lapai, lapai, 3 vienetai
- Aliejus, 3 valgomieji šaukštai
- Pomidorų padažas, 0.5 stiklinės
- Actas, 4 valgomieji šaukštai
- Cukrus, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Karpis, 1 vienetas
- Svogūnai, 2 vienetai
- Morkos, 3 vienetai
- Petražolės, šaknis, 1 vienetas
- Salierai, 1 vienetas
- Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:
Karpį supjaustykite gabaliukais ir apkepkite aliejuje. Kiekvieną pusę apkepkite po 1-2 minutes.
Sukapotus svogūnus, morkas, petražolės šaknį ir salierus sutarkuokite. Pakepinkite keptuvėje apie 3-4 minutes.
Pomidorų padažą sumaišykite su actu ir cukrumi.
Ant karpio gabaliukų sudėkite pakepintas daržoves, lauro lapus, pipirus ir užpilkite pomidorų padažu. Uždenkite folija.
Pašaukite į 180° C orkaitę 1 valandai.
» Rašyti komentarą
» Komentarai