Karpis su sūrio kepurėle

Karpis su sūrio kepurėle
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Karpis, 1 vienetas
  • Sūris, 100 gramų
  • Morkos, 4 vienetai
  • Žemės riešutai, 1 sauja
  • Žuvies prieskoniai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Druska, 1 žiupsnelis
Kepimui:
  • Aliejus, 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Visų ingridientų kiekiai priklauso nuo karpio dydžio.

  2. Žuvį išvalykite ir supjaustykite norimo dydžio gabalėliais, berkite prieskonius ir druską.

  3. Morkas nuplaukite, nuskuskite ir sutarkuokite.

  4. Sūrį sutarkuokite.

  5. Žuvį kepkite karštoje keptuvėje, aliejuje.

  6. Morkas apkepkite atskirai.

  7. Riešutus paskrudinkite orkaitėje.

  8. Iškepusią žuvį padenkite tarkuotu sūriu, ir porai minučių pašaukite į orkaitę, kad sūris šiek tiek apsilydytų.

  9. Tiekite su keptomis morkomis ir riešutais. Skanaus!

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Agnė
» Rašyti komentarą