Karpis, troškintas piene
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Karpis, 1 kilogramas
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Petražolės, šakelė, 1 vienetas
- Juodieji pipirai, 3 vienetai
- Lauro lapai, lapelis, 1 vienetas
- Pienas, 0.5 stiklinės
- Džiūvėsėliai, 4 valgomieji šaukštai
- Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Išvalytas karpis supjaustomas gabalais, įtrinamas druska su prieskoniais, pavoliojamas plaktame kiaušinyje, po to džiūvėsėliuose ir apkepinamas svieste.
Vėliau dedamas į puodą su ištirpintu sviestu, o dar geriau — į ugniai atsparų indą, supilamas karštas pienas ir pavirinama.
Žuvis tiekiama sudėta į pašildytą pusdubenį, apšlakstyta sviestu ir apibarstyta petražolių lapeliais. Gali būti tiekiama tame pačiame inde, kuriame gaminta.
» Rašyti komentarą
» Komentarai