Karpis, troškintas piene

Karpis, troškintas piene
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Karpis, 1 kilogramas
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Petražolės, šakelė, 1 vienetas
  • Juodieji pipirai, 3 vienetai
  • Lauro lapai, lapelis, 1 vienetas
  • Pienas, 0.5 stiklinės
  • Džiūvėsėliai, 4 valgomieji šaukštai
  • Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
  • Druska
Gaminimo instrukcija:
  1. Išvalytas karpis supjaustomas gabalais, įtrinamas druska su prieskoniais, pavoliojamas plaktame kiaušinyje, po to džiūvėsėliuose ir apkepinamas svieste.

  2. Vėliau dedamas į puodą su ištirpintu sviestu, o dar geriau — į ugniai atsparų indą, supilamas karštas pienas ir pavirinama.

  3. Žuvis tiekiama sudėta į pašildytą pusdubenį, apšlakstyta sviestu ir apibarstyta petražolių lapeliais. Gali būti tiekiama tame pačiame inde, kuriame gaminta.

Receptą atsiuntė: Ilona
» Rašyti komentarą
» Komentarai