Karštas raudonas vynas

Karštas raudonas vynas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Apelsinai, žievelė, juostelėm
  • Razinos, 100 gramų
  • Migdolai, 100 gramų
  • Raudonas vynas, 2 litrai
  • Gvazdikėliai, 10 vienetų
  • Cinamonas, lazdelės, 2 vienetai
  • Cukrus, 200 mililitrų
  • Degtinė, 200 mililitrų
Gaminimo instrukcija:

Supilkite vyną į puodą; sudėkite gvazdikėlius, cinamoną, cukrų, migdolus, razinas ir apelsino žievelę.
Ant nedidės ugnies įkaitinkite, bet neužvirkite.
Jei norite, supilkite degtinę; perkoškite ir patiekite karštą.

» Rašyti komentarą
» Komentarai