Karštas šokoladas su romu

Karštas šokoladas su romu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Pienas, apytikriai, 1 stiklinė
  • Juodasis šokoladas, 20 gramų
  • Kakava, 1 valgomasis šaukštas
  • Romas, 1 valgomasis šaukštas
  • Marshmallows zefyrai, nebūtina, 1 saujelė
  • Medus, arba cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
  • Maltas cinamonas, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Pieną, šokoladą, kakavą, cinamoną ir medų supilame į puodą ir kaitiname ant silpnos ugnies. Gerai išmaišome, kad kakava nesušoktų į gumulėlius.

  2. Kai šokoladas pradeda garuoti, nukeliame puodą nuo ugnies.

  3. Supilame romą ir išmaišome.

  4. Pilame šokoladą į puodelį, jei norisi, puošiame zefyrais ir tarkuotu šokoladu.

Porcijų skaičius: 1
Receptą atsiuntė: Emilija
» Rašyti komentarą