Karštas vynas

Karštas vynas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Sausas raudonas vynas, 1 butelis
  • Cukrus, 90 gramų
  • Apelsinai, sulčių ir žievelės, 1 vienetas
  • Cinamono lazdelės, 2 vienetai
  • Imbieras, 5 centimetrai
  • Gvazdikėliai, 10 vienetų
Gaminimo instrukcija:
  1. Į prikaistuvį supilkite vyną, sudėkite imbierą, cinamono lazdeles, gvazdikėlius ir apelsino žievelę, supilkite apelsino sultis.

  2. Atsargiai pakaitinkite ant lengvos ugnies ir palikite bent 20 min.

  3. Suberkite cukrų ir supilkite sirupą. Atsargiai pakaitinkite, kol ištirps cukrus.

  4. Tiekite šiltą.

Porcijų skaičius: 8
Receptą atsiuntė: Dan Sukker
» Rašyti komentarą
» Komentarai