Karšti sumuštiniai su šprotais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Batonas, 1 vienetas
- Majonezas, 5 valgomieji šaukštai
- Šprotai, aliejuje, 200 gramų
- Sūris, fermentinis, 120 gramų
Gaminimo instrukcija:
Batoną supjaustome riekelėmis.
Kiekvieną batono riekelę patepame majonezu ir dedame į kepimo spardą.
Ant kiekvienos riekelės užtepame sutrintų šprotų masės (šprotus aliejuje sutriname iki vientisos masės, kad gautųsi košelė).
Pabarstome sūriu ir kepame orkaitėje 6-10 min.
Orkaitę įkaitinti iki 160-180 laipsnių temperatūros.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-01-27 06:36
Visi sumustiniai labai skaniai atrodo,meginsim daryti)
2014-01-27 06:34
Meginsim daryti)
2014-05-08 14:45