Karšti sumuštiniai su šprotais

Karšti sumuštiniai su šprotais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Batonas, 1 vienetas
  • Majonezas, 5 valgomieji šaukštai
  • Šprotai, aliejuje, 200 gramų
  • Sūris, fermentinis, 120 gramų
Gaminimo instrukcija:

Batoną supjaustome riekelėmis.
Kiekvieną batono riekelę patepame majonezu ir dedame į kepimo spardą.
Ant kiekvienos riekelės užtepame sutrintų šprotų masės (šprotus aliejuje sutriname iki vientisos masės, kad gautųsi košelė).
Pabarstome sūriu ir kepame orkaitėje 6-10 min.
Orkaitę įkaitinti iki 160-180 laipsnių temperatūros.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Milda
2017-02-26 13:47
Šiandien bandžiau šį receptą. Deja, sūrio neturėjau. Nepaisant to, tikrai labai skanūs sumuštiniai (tiek šilti, tiek šalti). Svarbiausia,labai lengvai ir greitai paruošiami. Patiko net išrankiesiems
M.
2014-05-08 14:45
Siulau alieju nupilti ir tik tada sprotus trinti. Man gavosi per riebu truputi. Ir dar - atvese jie skanesni, nei karsti.
Dalia
2014-01-27 06:36
Visi sumustiniai labai skaniai atrodo,meginsim daryti)
Dalia
2014-01-27 06:34
Meginsim daryti)