Karštos gelteklės riešutų padaže
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Gelteklės, šaknys, 3 vienetai
- Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
- Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
- Graikiniai riešutai, smulkinti, 3 valgomieji šaukštai
- Cukrus, 3 valgomieji šaukštai
- Vynuogių sultys, 100 gramų
- Aliejus
- Melisa
Gaminimo instrukcija:
Geltekles nulupkite ir išvirkite. Keptuvėje ištirpinkite sviestą, pakepkite miltus, sudėkite susmulkintus riešutus. Pamažu maišydami pilkite vynuogių sultis, įberkite cukraus ir užvirinkite.
Keptuvėje su aliejumi pakepkite supjaustytas virtas geltekles. Jas sudėkite į lėkštę ir užpilkite paruoštu padažu. Puoškite melisos lapeliais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai