Karštos gelteklės riešutų padaže

Karštos gelteklės riešutų padaže
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Gelteklės, šaknys, 3 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 1 valgomasis šaukštas
  • Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
  • Graikiniai riešutai, smulkinti, 3 valgomieji šaukštai
  • Cukrus, 3 valgomieji šaukštai
  • Vynuogių sultys, 100 gramų
  • Aliejus
  • Melisa
Gaminimo instrukcija:

Geltekles nulupkite ir išvirkite. Keptuvėje ištirpinkite sviestą, pakepkite miltus, sudėkite susmulkintus riešutus. Pamažu maišydami pilkite vynuogių sultis, įberkite cukraus ir užvirinkite.
Keptuvėje su aliejumi pakepkite supjaustytas virtas geltekles. Jas sudėkite į lėkštę ir užpilkite paruoštu padažu. Puoškite melisos lapeliais.

» Rašyti komentarą
» Komentarai