Karštos šparagų salotos
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Bulvės, 0.5 kilogramo
- Konservuotas tunas, 1 vienetas
- Vyšniniai pomidorai, 8 vienetai
- Šparaginės pupelės, 100 gramų
- Riešutai, 1 saujelė
- Parmezano sūris, 1 sauja
- Poras, kotas, smulkiai pjaustytas, 1 saujelė
- Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
- Sezamas, 1 valgomasis šaukštas
- Dižono garstyčios
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
1. Bulvės supjaustomos dideliais griežinėliais ir verdamos 8-10 minučių, kol suminkštės.
2. Pomidorus perpjauti į kelias dalis. Tuną dėti ant popierinių rankšluosčių, kad susigertų riebalai. Tuną sudėti su pomidorais ir apšlakstyti alyvuogių aliejumi.
3. Sausoje keptuvėjė pakepinti graikinius riešutus.
4. 3 minutės iki baigs virti bulvės sudėti virti šparagines pupeles.
5. Alyvuogių aliejuje pakepinti porus.
6. Nuo bulvių su šparagais nusunkti vandenį, sudėti apkeptus porus, pagardinti sviestu ir išmaišyti. Tada dėti pomidorus su tunu, riešutus, parstyti sezamo sėklų, druskos ir pipirų.
7. Patiekiant pabarstyti parmezano sūrio.
» Rašyti komentarą
» Komentarai