Karštos troškintos voveraitės

Karštos troškintos voveraitės
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Salierai, 1 vienetas
  • Poras, 1 vienetas
  • Petražolės
  • Morkos, 1 vienetas
  • Druska
  • Sultinys, mėsos, 1.5 stiklinės
  • Sviestas, 3 valgomieji šaukštai
  • Voveraitės, 500 gramų
Gaminimo instrukcija:

Nuvalyti ir pasūdytame vandenyje išvirti grybai nuvarvinami. Sudedami į puodą kartu su sviestu, supjaustytomis daržovėmis ir mėsos sultiniu. Troškinami 30 min. Vėliau pagal skonį pasūdomi ir tiekiant puošiami petražolių lapeliais.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
as
2009-07-26 17:28