Kaukazietiškas šašlykas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Aviena, 1 kilogramas
- Svogūnai, 4 vienetai
- Aitrioji paprika, maltas
- Juodieji pipirai, malti
- Citrinų sultys
- Česnakas, skiltelė, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Avieną supjaustyti po 30-35 gramus, pasūdyti, papipirinti, inde sumaišyti su smulkintais svogūnais ir česnaku, apšlakstyti citrinos sultimis, indą pastatyti šaltoje vietoje 8 valandoms. Vėliau mėsos gabalus sumauti ant iešmų ir kepti ant žarijų, orkaitėje ar griliuje. Prie iškepusio šašlyko paduoti petražolių, baziliko, kalendros, žalio svogūno.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-04-03 22:01
Tai tikrai geras receptas ! Tik PATIKSLINAME DEL DRUSKOS ! Druska patartina uzberti pries pat kepima ir neperdaug. Taip mesa buna sultingesne. Taip Gruzijoje gaminami saslykai is avienos, kiaulienos, jautienos, zverienos, paukstienos. Jautienai, zverienai ir avienai reikia daugiau svogunu ir sausai marinuoti 8-12 valandu iki kepimo. Kiauliena ir paukstiena siuo receptu pakanka marinuoti 1.5-2.5 val. Kepant patartina kas 5 minutes apslakstyti vynu ar alumi.
2011-07-01 21:04
o kaip nenurodant gavėjo pavadinimo pervesti pinigus?
ar žinot kas nors ką nors apie tai?
ar žinot kas nors ką nors apie tai?
2011-06-17 11:59
puikus receptas...
2010-09-04 13:28
Ingredijentų nevalgykit,apsinuodysit.Vietoje šlykštaus anglų žodžio INGREDIENT,rašykite SUDĖTIS,tada bus skanu.
2016-07-04 13:12