Kavos desertas su šokoladiniais kamuoliukais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Grietinėlė, 35%, 33-35 %, 500 mililitrų
- Pienas, 200 mililitrų
- Kava, šalta, 200 mililitrų
- Cukrus, 200 gramų
- Želatina, 20 gramų
- Šokoladas, kamuoliukai, kukurūziniai arba kitokie
- Vanduo, virintas, šaltas, 200 mililitrų
- Mėta
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Želatiną užpilti vandeniu ir palikti 30 - 60 min. išbrinkti. Kaitinti (neužvirus) ir nuolat maišyti, kol granulės ištirps.
Grietinėlę išplakti su cukrumi. Supilti atvėsusią želatiną ir gerai išmaišyti. Padalinti masę į dvi dalis.
Į vieną grietinėlės masę supilti kavą ir gerai išmaišyti. Į kitą - pieną ir gerai išmaišyti.
Į deserto indelius išpilstyti lygiomis dalimis masę su kava ir padėti į šaldytuvą sustingti. Sustingus masei, ant desertų dėti šokoladinių kamuoliukų sluoksnį ir išpilstyti antrąją masę. Padėti į šaldytuvą sustingti.
Sustingus desertams, berti ant viršaus šokolado kamuoliukus ir patiekti su mėtų šakelėmis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai