Kavos desertas su šokoladiniais kamuoliukais

Kavos desertas su šokoladiniais kamuoliukais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Grietinėlė, 35%, 33-35 %, 500 mililitrų
  • Pienas, 200 mililitrų
  • Kava, šalta, 200 mililitrų
  • Cukrus, 200 gramų
  • Želatina, 20 gramų
  • Šokoladas, kamuoliukai, kukurūziniai arba kitokie
  • Vanduo, virintas, šaltas, 200 mililitrų
Papuošimui:
  • Mėta
Gaminimo instrukcija:
  1. Želatiną užpilti vandeniu ir palikti 30 - 60 min. išbrinkti. Kaitinti (neužvirus) ir nuolat maišyti, kol granulės ištirps.

  2. Grietinėlę išplakti su cukrumi. Supilti atvėsusią želatiną ir gerai išmaišyti. Padalinti masę į dvi dalis.

  3. Į vieną grietinėlės masę supilti kavą ir gerai išmaišyti. Į kitą - pieną ir gerai išmaišyti.

  4. Į deserto indelius išpilstyti lygiomis dalimis masę su kava ir padėti į šaldytuvą sustingti. Sustingus masei, ant desertų dėti šokoladinių kamuoliukų sluoksnį ir išpilstyti antrąją masę. Padėti į šaldytuvą sustingti.

  5. Sustingus desertams, berti ant viršaus šokolado kamuoliukus ir patiekti su mėtų šakelėmis.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Vaida
» Rašyti komentarą
» Komentarai