Kavos desertas "Tiramisu"
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Biskvitiniai piršteliai, 300 gramų
- Kiaušiniai, tryniai, 6 vienetai
- Grietinėlė, 35%, 100 gramų
- Vanilė, sėklos
- Mascarpone sūris, 500 gramų
- Kava, atvėsusi, 300 mililitrų
- Cukrus, 3 valgomieji šaukštai
- Romas, 50 gramų
- Juodasis šokoladas
Gaminimo instrukcija:
1. Trynius išplakite su cukrumi ir ant nedidelės ugnies pavirkite. Turi pasidaryti kremas.
2. Grietinėlę suplakite su vanile.
3. Kavą užpilkite romu ir ataušinkite.
4. Kiaušinių kremą sumaišykite su sūriu ir plakta grietinėle.
5. Pirštelius pamirkykite kavoje ir sudėkite ant indelio dugno. Ant viršaus dėkite kremo sluoksnį, šokoladą, pirštelį, vėl kremo ir baikite šokaladu.
6. Viską sudėkite 2 val. į šaldytuvą, kad desertas galėtų atvėsti ir sustingti.
7. Desertą galite paskaninti šviežiomis uogomis.
Išmokite gaminti šį patiekalą Čiop Čiop kulinarijos kursuose arba vakarėlio metu! Daugiau informacijos: www.ciopciop.lt
» Rašyti komentarą
» Komentarai