Kazlėkų sriuba su jautiena

Kazlėkų sriuba su jautiena
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Grietinė
  • Bulvės, 4 vienetai
  • Morkos, 1 vienetas
  • Kazlėkai, marinuoti, 0.5 litro
  • Sultinys, kubeliais, 1 vienetas
  • Jautiena, 200 gramų
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Jautieną ir bulves supjaustome smulkiais kubeliais, morką sutarkuojame. Į verdantį vandenį suberiame morkas ir bulves. Kai vanduo užverda įdedame kubelį ir suberiame smulkintą mėsą, užverdame, sudedame grybus. Sriubą pagardiname druska verdame 15 min. Patiekiame su grietine.

» Rašyti komentarą
» Komentarai