Kebabai

Kebabai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kvietiniai miltai, 500 gramų
  • Mielės, 100 gramų
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Sviestas, 20 gramų
  • Prieskoniai
  • Kiaulienos faršas, 500 gramų
  • Agurkai, 1 vienetas
  • Pomidorai, 3 vienetai
  • Kopūstai, mėlynieji, 1 vienetas
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Pomidorų padažas
  • Majonezas
  • Česnakas
Gaminimo instrukcija:

Miltus suberti į dubenį. Pusėje stiklinės šilto ištirpdyti mieles, druską, cukrų. Į duobutę miltuose supilti stiklinės turinį, įmušti kiaušinį, supilti ištirpintą sviestą. Tešlą minkyti, kol taps vienalytė, nelimpanti prie rankų. Jei reikia, įdėkite dar šiek miltų. Tešlą imti nedideliais gumulėliais ir kočioti, dėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepti orkaitėje 200 laipsnių temperatūroje, kol gražiai parusvės.

Maltą kiaulieną pakepinti keptuvėje, daržoves supjaustyti. Ant iškepto paplotėlio sudėti daržoves ir užpilti padažo (jį darome sumaišydami pomidorų padažą su majonezu, įdedame pjaustyto česnako) ir dar kelioms minutėms įdedame į orkaitę.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Emilija
2017-02-07 16:29
Kas nutiks jei tešla kepsiu keptuvėje?
tautvidas
2015-03-30 12:31
as lb lb noriu kebabu est
nemola
2014-07-27 19:19
labai skanu buvo pirktas o ranku nelabai.
Sandra
2012-04-02 18:10
Visiškai pamiršau paminėti ,dar galima dėti šviežios smulkiai sukapotos sveizios paprikos į farsa
Sandra
2012-04-02 18:06
Praeita savaite drauges vyras gamino turkiska sheesh kebaba,kadangi pati mėgstu gaminti tai nuosekliai stebejau gaminimo buda ir pasidalinsiu receptu.labai patiko.reikes
Jautienos arba avienos farso,
Šviežiu metu lapeliu,
Šviežiu petražolių ,
Cesnako,
Svogūnų laišku,
Ir prieskoniu.
Visus ingridientus labai smulkiai sukapoti ir sudėti į farsa.
Viską gerai isminkyti ir lipdyti ant iesmo,formuoti maždaug dešreles formos kebaba ir kepti ant zariju arba orkaiteje.patiekti su jalapeno pipiriukais lavase ir norimu padazu.pasakiskai skanu