Kefyras su česnaku

Kefyras su česnaku
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Druska
  • Kefyras, 2 litrai
  • Česnakas, 3 skiltelės
  • Grietinė, 200 gramų
  • Krapai
  • Svogūnai, laiškai
Gaminimo instrukcija:

Kefyrą supilame į indą, supjaustome smulkiai česnaką, supjaustome svogūno laiškus ir viską suberiame į kefyrč. Įdedame druskos pagal skonį ir pabarstome krapais, įdedame grietinę, viską gerai išmaisome. Valgome su karštom bulvėm.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Simona
2011-02-12 14:37
Geras k: oku:
ieva
2010-09-07 13:32
MAN LABAI LABAI SKANU!