Kefyriniai sklinžiai

Kefyriniai sklinžiai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kefyras, 1 stiklinė
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
  • Obelių aliejus
  • Miltai, 1 stiklinė
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Išplakti kiaušinį su druska, supilti kefyrą, maišant, suberti miltus (tešla turi būti tiršta). Kepti blynus sviesto skonio aliejuje. Patiekti su medumi, uogiene, uogomis ar grietine, sumaišyta su cukrumi ar spirgintais lašinukais (tada cukraus dėti mažiau).

Skanaus!

Blynai yra vienas seniausių patiekalų. Blynus valgė tiek bajorai, tiek paprasti kaimo žmonės. Galbūt daugiau skyrėsi pagardai prie blynų.



Šaltini: žurnalas "Prie kavos"

Porcijų skaičius: 1
Receptą atsiuntė: Lina
» Rašyti komentarą
» Komentarai