Keksas

Keksas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Druska, 1 arbatinis šaukštelis
  • Pienas, 60 mililitrų
  • Juodasis šokoladas, 200 gramų
  • Sviestas, 110 gramų
  • Cukrus, 220 gramų
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Vanilė, 1 arbatinis šaukštelis
  • Kvietiniai miltai, 250 gramų
  • Kepimo milteliai, 1.5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:

Išplakti minkštą sviestą, cukrų ir kiaušinius iki vientisos kreminės masės. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir dėti į kiaušinių masę. Pilti vanilę ir viską gerai išmaišyti. Supilti pieną ir viską dar kartą gerai išmaišyti. Įmaišyti šokolado gabaliukus. Dėti masę į riebalais pateptą skardą. Kepti 180° C laipsnių temperatūroje apie valandą, kol įbedus ir ištraukus pagaliuką jis bus beveik visiškai švarus.

» Rašyti komentarą
» Komentarai