Keksas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Druska, 1 arbatinis šaukštelis
- Pienas, 60 mililitrų
- Juodasis šokoladas, 200 gramų
- Sviestas, 110 gramų
- Cukrus, 220 gramų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Vanilė, 1 arbatinis šaukštelis
- Kvietiniai miltai, 250 gramų
- Kepimo milteliai, 1.5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
Išplakti minkštą sviestą, cukrų ir kiaušinius iki vientisos kreminės masės. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir dėti į kiaušinių masę. Pilti vanilę ir viską gerai išmaišyti. Supilti pieną ir viską dar kartą gerai išmaišyti. Įmaišyti šokolado gabaliukus. Dėti masę į riebalais pateptą skardą. Kepti 180° C laipsnių temperatūroje apie valandą, kol įbedus ir ištraukus pagaliuką jis bus beveik visiškai švarus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai