Keksas "C"

Keksas  "C"
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Sviestas, 113 gramų
  • Cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
  • Citrinos, žievė, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, 195 gramai
  • Kepimo milteliai, 1.5 arbatinio šaukštelio
  • Pienas, 60 mililitrų
  • Grietinėlė, 35%, plakta (Papuošimui), 240 mililitrų
  • Vanilė, ekstraktas, 0.5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:

Orkaitę įkaitinti iki 180 C laipsnių. Dubenyje mikseriu išplakti išlydytą sviestą ir cukrų. Sudėti kiaušinius. Sudėti vanilę ir citrinos žievelę. Kitame puode sumaišyti miltus su kepimo milteliais. Į sviesto masę sudėti miltus ir supilti pieną. Tešlą sumaišyti ir dėti į formeles. Kepti 180 C apie 18-20 minučių. Iškepus išimti ir atvėsinti.

» Rašyti komentarą
» Komentarai