Keksas su aguonomis
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Kvietiniai miltai, 350 gramų
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Aguonos, 100 gramų
- Cukraus pudra, 3 valgomieji šaukštai
- Sviestas, 200 gramų
- Citrinos, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais, sviestą išsukti iki purumo. Maišant sumušti kiaušinius, suberti cukrų, miltus.
Iš pusės citrinos išspausti sultis.
Į tešlą supilti citrinos sultis ir aguonas.Masę sudėti į aliejumi išteptą kekso formą ir kepti 45-60min.
Skanųjį keksą palikti ataušti formoje, išėmus apibarstyti cukraus pudra pagal skonį. Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2016-04-09 13:58
As dejau 200 g , laukiu rezultato
2015-06-25 20:45
o kiek dėti cukraus?
2024-03-10 09:54