Keksiukai su juodaisiais serbentais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Sviestas, 140 gramų
- Cukrus, 210 gramų
- Kefyras, 200 mililitrų
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Miltai, 300 gramų
- Vanilinis cukrus, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Juodieji serbentai, 3 saujos
- Miltai, 1 valgomasis šaukštas
- Cukraus pudra, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 12
Uogas nuplauti ir nusausinti, o atšildytas gerai nuvarvinti.
Kiaušinius išplakti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, įmaišyti tirpintą ir atvėsintą sviestą, kefyrą, pabaigoje miltus sumaišytus su kepimo milteliais.Serbentus apvolioti šaukšte miltų ir įmaišyti į tešlą.
Į keksiukų formą dėti popierines formeles, beveik iki viršaus pripildyti tešlos ir kepti iki 190 C įkaitintoje orkaitėje kol gražiai paruduos.
Atvėsinti ant grotelių, apibarstyti miltiniu cukrumi. Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2017-02-01 15:48
Ta proga kad varlytės gimtadienis ir aš jau baigiau anglų projektą daryt komentuokit savo fav ir gausit su juo kelias nuotraukas
2016-11-28 13:01
Reik išbandyt-turėtų buti skanu
2016-11-22 20:22
labai skanu
2016-11-14 18:50
Skanius
2017-06-01 13:37