Keksiukai su kefyru

Keksiukai su kefyru
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kefyras, 250 mililitrų
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Cukrus, 1 stiklinė
  • Vanilinis cukrus, 2 valgomieji šaukštai
  • Aliejus, 3 valgomieji šaukštai
  • Miltai, 200 gramų
  • Kepimo milteliai, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Uogienė, (aviečių)
Gaminimo instrukcija:
  1. Kefyrą, kiaušinius, cukrų, aliejų ir vanilinį cukrų sudedame į vieną indą ir viską gerai išplakame.

  2. Į kitą indą suberiame miltus, kepimo miltelius ir sumaišome. Viską susijojame į kefyro ir kiaušinių plakinį. Viską labai gerai išmaišome. Tešlą supilame į keksiukų formeles (užpildome 2/3 keksiuko formos) ir kepame 190C 35min.

  3. Atvėsus keksiukams, juose peiliu išpjauname skylutę, dedame uogienės. Viršų galima papuošti, pavyzdžiui, plakta grietinėle.

Porcijų skaičius: 12
Receptą atsiuntė: Ugnė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Paulina
2015-01-02 21:17
Kažkaip nesigavo.. Tešla gavos labai skysta, ir per didelė temperatūra. Vidus neiškepęs