Keksiukai su šviežiomis uogomis

Keksiukai su šviežiomis uogomis
Skanaus!
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Sviestas, kambario temperatūros, 125 gramai
  • Cukraus pudra, 140 gramų
  • Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
  • Kvietiniai miltai, 300 gramų
  • Apelsinų sultys, šviežiai spaustos, 125 mililitrai
  • Uogos, šviežios (raudonieji serbentai/mėlynės/avietės...)
Pabarstymui:
  • Cukraus pudra
Gaminimo instrukcija:
  1. Į dubenį sudėti minkštą sviestą, 140 g cukraus pudros, vanilinį cukrų ir išplakti plakikliu iki purumo.

  2. Po vieną įmušti kiaušinius, po kiekvieno gerai išplakant masę.

  3. Į masę įsijoti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, supilti apelsinų sultis ir išmaišyti, kol taps vientisa tešla.

  4. Orkaitę įkaitinti iki 180°C. Pasiruošti 12 keksiukų formelių. Į formeles paskirstyti pusę tešlos, išdėlioti pusę uogų (vienam keksiukui jų neturėtų kliūti daug, užtenka kelių uogų). Išdalinti likusią tešlą ir vėl uždėti po kelias uogas ant keksiukų viršaus.

  5. Kepti 20-25 min. Atvėsintus apibarstyti cukraus pudra.

Porcijų skaičius: 12
Receptą atsiuntė: Renata
» Rašyti komentarą