Keksiukai su vyšniomis
Akcijos:
                    
                        Rodyti
                        
                        akcijas
                    
                    
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        ?
                            
                        
                    - Miltai, SPELTA, 180 gramų
 - Sviestas, 100 gramų
 - Kakava, 5 valgomieji šaukštai
 - Tirpi kava, 1 pakelis
 - Cukrus, 200 gramų
 - Vanilinis cukrus, 2 arbatiniai šaukšteliai
 - Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
 - Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
 - Kiaušiniai, 2 vienetai
 - Pienas, 80 mililitrų
 - Aliejus, 50 mililitrų
 - Vyšnių sirupas, 80 mililitrų
 - Konservuotos vyšnios, 0.5 stiklinės
 
                    Gaminimo instrukcija:
                                            
                                                Porcijų skaičius: 5
                                        
                    Visus sausus ingredientus sumaišome, sutriname kartu su minkštu sviestu (aš tryniau rankomis iki smiltelių).
Sumaišome visus likusius produktus (išskyrus vyšnias).
Gautą masę pilam į sausų produktų mišinį, gerai išplakame.
Jei masė per skysta, įplakame dar šiek tiek miltų.I formelių dugną (naudoju silikonines ir popierines) įdedame po 3 - 4 vyšnias (nusausintas, be kauliukų) ir uždengiame po kupiną šaukštą tešlos (paliekame po 1 cm nuo krašto).
Kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 20 minučių.Kremui naudojau maskarponės sūrį (1 mažą indelį), saldžią kakavą (5 v.š.) ir sirupą iš uogienės (2 v.š.).
Viską suplakame ir puošiame.
Skanaus!
            » Rašyti komentarą
        
        
                » Komentarai