Keksiukai su vyšniomis
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Miltai, SPELTA, 180 gramų
- Sviestas, 100 gramų
- Kakava, 5 valgomieji šaukštai
- Tirpi kava, 1 pakelis
- Cukrus, 200 gramų
- Vanilinis cukrus, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Pienas, 80 mililitrų
- Aliejus, 50 mililitrų
- Vyšnių sirupas, 80 mililitrų
- Konservuotos vyšnios, 0.5 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 5
Visus sausus ingredientus sumaišome, sutriname kartu su minkštu sviestu (aš tryniau rankomis iki smiltelių).
Sumaišome visus likusius produktus (išskyrus vyšnias).
Gautą masę pilam į sausų produktų mišinį, gerai išplakame.
Jei masė per skysta, įplakame dar šiek tiek miltų.I formelių dugną (naudoju silikonines ir popierines) įdedame po 3 - 4 vyšnias (nusausintas, be kauliukų) ir uždengiame po kupiną šaukštą tešlos (paliekame po 1 cm nuo krašto).
Kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 20 minučių.Kremui naudojau maskarponės sūrį (1 mažą indelį), saldžią kakavą (5 v.š.) ir sirupą iš uogienės (2 v.š.).
Viską suplakame ir puošiame.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai