Keksiukai su vyšniomis

Keksiukai su vyšniomis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Miltai, SPELTA, 180 gramų
  • Sviestas, 100 gramų
  • Kakava, 5 valgomieji šaukštai
  • Tirpi kava, 1 pakelis
  • Cukrus, 200 gramų
  • Vanilinis cukrus, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Pienas, 80 mililitrų
  • Aliejus, 50 mililitrų
  • Vyšnių sirupas, 80 mililitrų
  • Konservuotos vyšnios, 0.5 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
  1. Visus sausus ingredientus sumaišome, sutriname kartu su minkštu sviestu (aš tryniau rankomis iki smiltelių).
    Sumaišome visus likusius produktus (išskyrus vyšnias).
    Gautą masę pilam į sausų produktų mišinį, gerai išplakame.
    Jei masė per skysta, įplakame dar šiek tiek miltų.

  2. I formelių dugną (naudoju silikonines ir popierines) įdedame po 3 - 4 vyšnias (nusausintas, be kauliukų) ir uždengiame po kupiną šaukštą tešlos (paliekame po 1 cm nuo krašto).
    Kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 20 minučių.

  3. Kremui naudojau maskarponės sūrį (1 mažą indelį), saldžią kakavą (5 v.š.) ir sirupą iš uogienės (2 v.š.).
    Viską suplakame ir puošiame.

    Skanaus!

Porcijų skaičius: 5
Receptą atsiuntė: Laura
» Rašyti komentarą