Keksiukai su vyšniomis
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Konjakas, 1-2 (ar brendis)
- Cukrus
- Vyšnios, gali būti šaldytos, 1 stiklinė
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Sviestas, ištirpintas, 100-120
- Grietinė, 2-3
- Vanilinis cukrus, pakelis, 1 vienetas
- Kepimo milteliai, 1,5-2
- Graikiniai riešutai, 10-15
- Kvietiniai miltai
Gaminimo instrukcija:
1.Kiaušinius išsukti su cukrumi.
2. Į išsuktą masę dedam ištirpintą sviestą, vanilinį cukrų, grietinę, kepimo miltelius, konjaką ir tiek miltų, kad tešla būtų kaip riebi grietinė.
3.Toliau sudedam susmulkintus riešutus, uogas be kauliukų ir atsargiai viską išmaišom.
4. Formą keksams patepti sviestu. Kepti 190-200 laipsnių temperatūroje apie 30 -35 min.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-01-28 10:07
ogo, kaip skaniai atrodo! Saunuole autore, pasistenge
2015-02-01 11:40