Kelmas

Kelmas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiauliena, šonkauliai
  • Kiaulienos faršas
  • Pievagrybiai, marinuoti
  • Prieskoniai
  • Pievagrybiai, marinuoti
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Šonkaulius užmarinuoti nakčiai prieskoniais ir druska. Iš jų susukti cilindrą ir užpildyt faršu su grybais. Kept apie 1-1,5 val orkaitėje 180-200 laipsnių. Papuošt petražolėm ir marinuotais šampinjonais.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
irmantas
2011-03-09 14:50
farsas gerai,bet as asmeniskai nenaudociau jo sitam patiekalui,turi apsisprest ar "kotletus"valgysi ar suonkaulius,nesigynciju atrodo papuosimas puikiai,bet du patiekalai vienoj lekstej nekas,galu gale galima raugintu tusintu kopustu i vidu pridet
egle
2011-02-18 14:01
viskas cia labai grazu.
Ramunė
2011-01-20 22:46
Kelmas tikrai labai geras gražus dalykas, labai papuošia stalą, bet dar galiu pasakyti paprastesnį ir geresnį variantą. Faršo negrūsti į šonkauliukų vidų, o kepti šonkauliukus atskirai, padarius kelmo formą, o šalia skardoje kartu kepti ir iš faršo padarytus burbuliukus (kamuoliukus). Iškepus , burbuliukus sudedame į kelmo vidų. Šiuo metu neturiu nuotraukos, kitą kartą įdėsiu nuotrauką, kaip tai atrodo. Tiesiog fantastika. Paprasta ir greita.
Lina
2010-08-17 07:19
sitoki kelma maciau pas svogeri, geeeras, gal net tamstos keptas Kai paragausiu pasakysiu ar skanu
jurga
2010-04-02 15:22
nu ir kodel tau atrodo kad jis negraziai papuostas .tai atsiusk savo nuotrauku kur originaliai papuostas .o cia kaip priklauso ant kelmuko auga grybukai k: