Kepenėlės su vaisiais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kepenėlės, kiaulienos, 500 gramų
- Sviestas, 60 gramų
- Miltai, 3 valgomieji šaukštai
- Svogūnai, vid. dydžio, 2 vienetai
- Obuoliai, 2 vienetai
- Apelsinai, 2 vienetai
- Aliejus, 60 gramų
- Grietinėlė, 35%, 100 mililitrų
- Krapai, smulkinti
- Druska
- Pipirai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 5
prieš ruošimą kepenėles kelioms valandoms pamerkite į pieną, tada nuvalykite, perplaukite ir smulkiai supjaustykite. Kepenėles pasūdykite, pabarstykite pipirų, apvoliokite miltuose ir iškepkite ištirpintame, įkaitintame svieste. Atskirai keptuvėje įkaitinkite aliejų ir pakepkite smulkiai supjaustytus svogūnus, nuluptas ir susmulkintus obuolius, apelsinus, supilkite grietinėlę ir dar kelias minutes troškinkite. Iškepusias kepenėles sudėkite ant pašildytos lėkštės, uždėkite troškintus vaisius, pabarstykite susmulkintais krapais. Valgykite su bulvėmis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai