Kepenėlių duona

Kepenėlių duona
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vištų kepenėlės, 1 kilogramas
  • Džiūvėsėliai, 12 valgomųjų šaukštų
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Avižiniai dribsniai, 200 gramų
  • Druska, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištienos kepenėles labai gerai išplaunu po tekančiu vandeniu ir dedu į virtuvinio kombaino indą su paruoštais peiliais smulkinimui.

  2. Jungiu lėčiausią smulkinimo režimą ir į malamas kepenėles vieną po kito įmušu kiaušinius ir džiūvėsėlius. Pagardinu druska, žiupsneliu kmynų ir šaukšteliu džiovintų žolelių - raudonėlių, peletrūnų, petražolių ar jų mišinio.

  3. Gautą masę gerai permaišau su avižiniais dribsniais ir pilu į kepimo formą. Naudoju silikoninę formą aukštais bortais. Kepu apie 1h 200°C. Atvėsinu formoje ir neliečiu bent 12 h, per tiek laiko šis kepinys įgauna duonos skonį.


    Skalsaus!

    Autorės receptas

Porcijų skaičius: 12
Receptą atsiuntė: Renata
» Rašyti komentarą
» Komentarai