Kepenėlių tortas

Kepenėlių tortas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Jautiena, (kepenėlės), 1.5 kilogramo
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 5 valgomieji šaukštai
  • Svogūnai, 5 galvos
  • Morkos, didelės, 3 vienetai
  • Pomidorų padažas, 150 gramų
  • Majonezas, 200 gramų
  • Česnakas, 1 galva
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Kepenėlės kartu su 2 svogūnais permalti per mėsmalę, įmušti kiaušinius, įberti miltus, druską, pipirus ir viską išmaišyti.

  2. Iš šios masės kepti blynus (kaip lietinius).

  3. Majonezą sumaišyti kartu su grietine ir su pomidorų padažu, išspausti česnaką ir viską sumaišyti.

  4. Likusius svogūnus pakepinti kartu su morkomis.

  5. Formuojam torta: ant lekštės dedam1 kepenėlių blyną, užtepam jau padarytu padažų, o ant padažo dedam kepintus svogūnus su morkomis. Ir taip sluoksniuojame visus blynus.

  6. Papuošiame virtais kiaušiniais, čeri pomidoriukais ir žalumynais . Torto kraštus aplipdome likusiom morkom su svogūnais. Galima apibarstyti sezamo sėklomis(papuošimas priklauso nuo jūsų skonio). Skanaus.

Porcijų skaičius: 12
Receptą atsiuntė: Julija
» Rašyti komentarą