Kepenelių vyniotinis
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kepenėlės, vištų, 500 gramų
- Morkos, 1 vienetas
- Svogūnai, 1 vienetas
- Druska, 2 žiupsneliai
- Juodieji pipirai, malti, 2 žiupsneliai
- Sviestas, 125 gramai
- Sūris, lydytas, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 10
Morkas sutarkuoti stambiai, svogūną ir kepenėles supjaustyti kubeliais. Viską pakepinti svieste (pusė turimo sviesto palikti).
Atvėsinti, sumalti mėsmale su likusiu sviestu.
Ant stalo iškloti maistinę plėvelę, paštetą paskleisti 1 cm storio sluoksniu ir atsargiai prispausti.
Lydytą sūrį tolygiai paskirstyti ant viso paviršiaus 0,5 cm storio sluoksniu.
Suvynioti plėvelę ir padėti į šaldytuvą nakčiai.
Ryte išimti ir supjaustyti.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-12-21 17:09
As truputi nesupratau o ka daryti su ta maistine plevele kuri lieka viduje vyniotinio?
2015-03-23 08:46