Kepenelių vyniotinis

Kepenelių vyniotinis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kepenėlės, vištų, 500 gramų
  • Morkos, 1 vienetas
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Druska, 2 žiupsneliai
  • Juodieji pipirai, malti, 2 žiupsneliai
  • Sviestas, 125 gramai
  • Sūris, lydytas, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Morkas sutarkuoti stambiai, svogūną ir kepenėles supjaustyti kubeliais. Viską pakepinti svieste (pusė turimo sviesto palikti).

  2. Atvėsinti, sumalti mėsmale su likusiu sviestu.

  3. Ant stalo iškloti maistinę plėvelę, paštetą paskleisti 1 cm storio sluoksniu ir atsargiai prispausti.

  4. Lydytą sūrį tolygiai paskirstyti ant viso paviršiaus 0,5 cm storio sluoksniu.

  5. Suvynioti plėvelę ir padėti į šaldytuvą nakčiai.

  6. Ryte išimti ir supjaustyti.

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Kristina
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Kristina
2015-03-23 08:46
Ji ne turi likti viduje. Tiesiog su jos pagalba vynioti. Nes rankomis nesigaus.
Monika
2014-12-21 17:09
As truputi nesupratau o ka daryti su ta maistine plevele kuri lieka viduje vyniotinio?