Kepenėlių vyniotinis su kiaušinių

Kepenėlių vyniotinis su kiaušinių
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vištiena, (kepenėlės), 500 gramų
  • Jautiena, (kepenėlės), 500 gramų
  • Sviestas, 300 gramų
  • Kiaušiniai, virti, 4 vienetai
  • Morkos, 3 vienetai
  • Svogūnai, 3 vienetai
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:

Visas kepenis verdame pasūdytame vandenį ~ 15 min. Morkas sutarkojame burokinė tarka, svogūnus supjaustome kubeliais ir pakepiname nediodeliame kiekyje aliejaus . Sumalame su mėsmale, įdedam kepintų morkų su svogūnais, sviesta. Išmaišome iki vientisos masės. Pagardiname druska, pipiras. Ant kepimo popieriaus dedam dalį kepenų masės, į vidų sudedam nuluptus virtus kiaušinius ir suvyniojame. Padedam į šaldytuvą (geriausiai per naktį)

Skanaus.

Porcijų skaičius: 10
Receptą atsiuntė: Julija
» Rašyti komentarą
» Komentarai