Kepenėlių vyniotinis su kiaušinių
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Vištiena, (kepenėlės), 500 gramų
- Jautiena, (kepenėlės), 500 gramų
- Sviestas, 300 gramų
- Kiaušiniai, virti, 4 vienetai
- Morkos, 3 vienetai
- Svogūnai, 3 vienetai
- Druska
- Pipirai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 10
Visas kepenis verdame pasūdytame vandenį ~ 15 min. Morkas sutarkojame burokinė tarka, svogūnus supjaustome kubeliais ir pakepiname nediodeliame kiekyje aliejaus . Sumalame su mėsmale, įdedam kepintų morkų su svogūnais, sviesta. Išmaišome iki vientisos masės. Pagardiname druska, pipiras. Ant kepimo popieriaus dedam dalį kepenų masės, į vidų sudedam nuluptus virtus kiaušinius ir suvyniojame. Padedam į šaldytuvą (geriausiai per naktį)
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai