Kepenų blyneliai

Kepenų blyneliai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Mėsa, (galvijų kepenys), 1 kilogramas
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Morkos, 2 vienetai
  • Lašinukai , 200 gramų
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Džiūvėsėliai, 2 valgomieji šaukštai
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Kepenys, svogūną, morkas bei lašinius sumalti mėsmalėje. Pridėti kiaušinį, džiuvėsėlius. Gardinti druska bei pipirais.

  2. Keptuvėje įkaitinti aliejų. Valgomuoju šaukštu dėti blynelius į keptuvę ir kepti iš abiejų pusių po porą minučių.

  3. Tiekti galima su padažais, daržovėmis arba su duona , kaip sumuštinis.

    Skanaus.

Porcijų skaičius: 6
Receptą atsiuntė: Kristina
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Monika
2015-01-16 20:22
Labai jau sudege atrodo