Kepenų blyneliai
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Mėsa, (galvijų kepenys), 1 kilogramas
- Svogūnai, 1 vienetas
- Morkos, 2 vienetai
- Lašinukai , 200 gramų
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Džiūvėsėliai, 2 valgomieji šaukštai
- Druska
- Pipirai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 6
Kepenys, svogūną, morkas bei lašinius sumalti mėsmalėje. Pridėti kiaušinį, džiuvėsėlius. Gardinti druska bei pipirais.
Keptuvėje įkaitinti aliejų. Valgomuoju šaukštu dėti blynelius į keptuvę ir kepti iš abiejų pusių po porą minučių.
Tiekti galima su padažais, daržovėmis arba su duona , kaip sumuštinis.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-01-16 20:22