Kepenų paštetas
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiaulės kepenys, 400 gramų
- Veršiena, 500 gramų
- Kiauliena, 250 gramų
- Kiaulienos lašiniai, 100 gramų
- Aliejus, 50 gramų
- Grybai, džiovinti, 50 gramų
- Morkos, 1 vienetas
- Svogūnai, 1 vienetas
- Petražolės
- Batonas, 50 gramų
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Lauro lapai, lapeliai, 2 vienetai
- Kvapieji pipirai
- Imbieras
- Druska
- Juodieji pipirai
- Muskatas
Gaminimo instrukcija:
Mėsa, kepenys, daržovės ir grybai išverdami. Virti reikia apie 40-50 minučių. Baigiant virti, sudedami lašiniai, pasūdoma ir verdama, kol suminkštėja. Išvirusi mėsa atvėsinama sultinyje, o kepenys išimamos. Nuėmus plėves, supjaustomos ir patroškinamos aliejuje 5 minutes. Mėsa, kepenys ir išmirkytas sultinyje batonas permalami du kartus. Į masę įmušami kiaušiniai, sudedami prieskoniai, pasūdoma ir išsukama iki purumo.
Kepimo forma ištepama aliejumi, išklojama virtais lašiniais, sukrečiama masė ir kepama 180-200 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje 30 min. Išėmus formoje paštetas ataušta, jis išverčiamas į lėkštę, papuošiamas žalumynais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-10-11 14:47
pats neskaniuosis pastetas kuri ragavau
2015-10-11 14:46
labai neskanu
2015-10-11 14:45
labai neskanu labai blogas pastetas
2015-10-11 14:44
sudinas pastetas labai neskanu
2015-10-24 10:23