Kepenų paštetas

Kepenų paštetas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaulės kepenys, 400 gramų
  • Veršiena, 500 gramų
  • Kiauliena, 250 gramų
  • Kiaulienos lašiniai, 100 gramų
  • Aliejus, 50 gramų
  • Grybai, džiovinti, 50 gramų
  • Morkos, 1 vienetas
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Petražolės
  • Batonas, 50 gramų
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Lauro lapai, lapeliai, 2 vienetai
  • Kvapieji pipirai
  • Imbieras
  • Druska
  • Juodieji pipirai
  • Muskatas
Gaminimo instrukcija:

Mėsa, kepenys, daržovės ir grybai išverdami. Virti reikia apie 40-50 minučių. Baigiant virti, sudedami lašiniai, pasūdoma ir verdama, kol suminkštėja. Išvirusi mėsa atvėsinama sultinyje, o kepenys išimamos. Nuėmus plėves, supjaustomos ir patroškinamos aliejuje 5 minutes. Mėsa, kepenys ir išmirkytas sultinyje batonas permalami du kartus. Į masę įmušami kiaušiniai, sudedami prieskoniai, pasūdoma ir išsukama iki purumo.
Kepimo forma ištepama aliejumi, išklojama virtais lašiniais, sukrečiama masė ir kepama 180-200 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje 30 min. Išėmus formoje paštetas ataušta, jis išverčiamas į lėkštę, papuošiamas žalumynais.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
pimpaausis
2015-10-24 10:23
taip tap
mantas
2015-10-11 14:47
pats neskaniuosis pastetas kuri ragavau
giedrius
2015-10-11 14:46
labai neskanu
marius
2015-10-11 14:45
labai neskanu labai blogas pastetas
aleksandras
2015-10-11 14:44
sudinas pastetas labai neskanu