Kepintos saulėgrąžos

Kepintos saulėgrąžos
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Druska
  • Saulėgrąžos, 50 gramų
  • Aliejus
Gaminimo instrukcija:

Norint pakepinti nelukštentas saulėgrąžas galima tai padaryti ir su aliejumi ir be jo (pagal skonį). Į įkaitintą keptuvę supilkite saulėgrąžas, labai mažai aliejaus kad jos blizgėtų (nebūtina) ir dažnai maišydami kepkite vis paragaudami, žiūrėkite, kad jos nesudegtų, bet paruduotų viduje. Kepti reikia atsargiai, nes jos gali labai greit sudegti. Pačiam gale įberkite druskos ir pamaišykite, išpilkite iš keptuvės viską ant laikraščio, kad susigertų perteklinis aliejus ir saulėgrąžos atauštų.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Kiesa
2011-10-08 14:56
Visai neblogai tik ta druskyte truputi nubyra ir nelieka skonio
petras
2009-12-29 17:02
buvo neskanu tikrai
Rutele@
2008-08-31 20:10
buvo labai skanu