Kepintos vištų širdelės su svogūnais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Svogūnai, 1 vienetas
- Taukai (kiaulių), 30 gramų
- Vištų širdelės, 100 gramų
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Vištų širdelės nuplaunamos ir pakepinamos riebaluose, kol apskrus iš abiejų pusių. Įdedama smulkiai pjaustytas svogūnas ir toliau kepinama kol apskrus svogūnai. Pačiame gale padruskinama. Valgoma su virtomis bulvėmis ir šviežiomis daržovėmis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-10-12 19:31
isimkit ta vaizda su petelne. Fui.
2011-05-04 19:53
fu slikstu
2011-01-02 18:42
Nuo tokios foto prapuolė apetitas....surūdijusi geležinė petelnė,sudegę taukai,geriau būt vegeteru...
2011-01-02 18:29
iškart apetitas prapuolė nuo tokios foto,geležinė aprūdijusi keptuvė...sudegę svogūnai ir taukai....geriau būt vegetaru.....
2017-06-05 18:42
Ir skani ,ir grazu !!
Skanaus visiems!