Kepintos vištų širdelės su svogūnais

Kepintos vištų širdelės su svogūnais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Taukai (kiaulių), 30 gramų
  • Vištų širdelės, 100 gramų
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Vištų širdelės nuplaunamos ir pakepinamos riebaluose, kol apskrus iš abiejų pusių. Įdedama smulkiai pjaustytas svogūnas ir toliau kepinama kol apskrus svogūnai. Pačiame gale padruskinama. Valgoma su virtomis bulvėmis ir šviežiomis daržovėmis.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Mona
2017-06-05 18:42
Vaizdas tiesiog subtilus sirdelem.
Ir skani ,ir grazu !!
Skanaus visiems!
sdfgh
2012-10-12 19:31
isimkit ta vaizda su petelne. Fui.
Greta
2011-05-04 19:53
fu slikstu
Silvija
2011-01-02 18:42
Nuo tokios foto prapuolė apetitas....surūdijusi geležinė petelnė,sudegę taukai,geriau būt vegeteru...
Silvija
2011-01-02 18:29
iškart apetitas prapuolė nuo tokios foto,geležinė aprūdijusi keptuvė...sudegę svogūnai ir taukai....geriau būt vegetaru.....