Kepsneliai su grybais

Kepsneliai su grybais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vištienos krūtinėlė, 400 gramų
  • Pievagrybiai, 400 gramų
  • Baltas vynas, 1 stiklinė
  • Pienas, 1 stiklinė
  • Žirneliai, 1 stiklinė
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Grietinė, 100 gramų
  • Vynuogių kauliukų aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Miltai, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Petražolės, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Druska, 1 arbatinis šaukštelis
  • Pipirai, 1 žiupsnelis
  • Karis, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Svogūną supjaustyti.

  2. Mėsą supjaustyti smulkiomis juostelėmis.

  3. Pievagrybius nuplauti ir supjaustyti griežinėliais.

  4. Keptuvėje įkaitintame aliejuje pakepinti svogūnus, mėsą, grybus ir imaišyti grietinę.

  5. Vyną sumaišyti su miltais ir supilti į keptuvę.

  6. Vėliau suberti žirnius ir uždengus pakepti dar 3 - 5 minutes.

  7. Jei padažas daug nuvirė, įmaišyti pieno.

  8. Kepsneliai pabarstomi druska ir prieskoniais.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Ingrida
» Rašyti komentarą