Kepsneliai su grybais
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Vištienos krūtinėlė, 400 gramų
- Pievagrybiai, 400 gramų
- Baltas vynas, 1 stiklinė
- Pienas, 1 stiklinė
- Žirneliai, 1 stiklinė
- Svogūnai, 2 vienetai
- Grietinė, 100 gramų
- Vynuogių kauliukų aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Miltai, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Petražolės, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Druska, 1 arbatinis šaukštelis
- Pipirai, 1 žiupsnelis
- Karis, 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Svogūną supjaustyti.
Mėsą supjaustyti smulkiomis juostelėmis.
Pievagrybius nuplauti ir supjaustyti griežinėliais.
Keptuvėje įkaitintame aliejuje pakepinti svogūnus, mėsą, grybus ir imaišyti grietinę.
Vyną sumaišyti su miltais ir supilti į keptuvę.
Vėliau suberti žirnius ir uždengus pakepti dar 3 - 5 minutes.
Jei padažas daug nuvirė, įmaišyti pieno.
Kepsneliai pabarstomi druska ir prieskoniais.
» Rašyti komentarą