Kepsneliai su kiauliena
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiauliena, smulkinta arba malta, 450 gramų
- Svogūnai, 100 gramų
- Jogurtas, natūralus, 0.5 litro
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Kvietiniai miltai, 360 gramų
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
- Cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
- Druska
- Augalinis aliejus, kepimui
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Svogūną ir mėsą supjaustyti mažais gabaliukais ir pakepinti keptuvėjė, kol suminkštės. Galima pagardinti druska ir mėgiamais prieskoniais.
Miltus išsijoti kartu su kepimo milteliais.
Į dubenį įmušti kiaušinius, pilti pusė jogurto, suberti miltus, dėti cukraus, barstyti druskos, pipirų ir gerai išmaišyti. Supilti likusį jogurtą ir dar kartą išmaišyti tešlą.
Įkaitintoje keptuvėje šaukštu skleisti tešlą, o ant kiekvieno kepsniuko dėti apkeptą mėsytę ir ant viršaus vėl skleisti tešlą. Kepti uždengus dantį.
P. S. Tešla neturi būti per skysta. Jei reikia galima pridėti miltų.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2015-02-10 18:39
as paprasta tesla blynu darau be mieliu I tesla pripjaustau zalio svoguno, tada sauksta teslos I keptuve ant virsaus plonai suplota malta mesa (nevirta) ir tada vel sluoksnis teslos ir puikiausiai gaunasi. nereikia nei sodos nei jogurto
2013-11-10 15:00
Vieni riebalai
2015-03-21 11:04