Kepsniai su sūriu

Kepsniai su sūriu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiaulienos nugarinė, 1 kilogramas
  • Sūris, fermentinis, 400 gramų
  • Kečupas, aštrus, 1.5 stiklinės
  • Džiūvėsėliai, malti, 1 stiklinė
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Svogūnai, marinuoti
  • Aliejus
  • Druska
Gaminimo instrukcija:
  1. Supjaustome nugarinę riekelėmis, išmušame, aptepame pomidoru padažu ir parą marinuojame šaltoje vietoje.

  2. Kiaušinius išplakame su druska, pamirkome plakinyje kepsnius ir apvoliojame džiūvėsėliuose.
    Kepame keptuvėje.

  3. Iškepusius kepsnius sudedame ant skardos, apdėliojame marinuotais svogūnų žiedais ir apibarstome tarkuotu sūriu.
    Kepame 200 C laipsnių temperatūroje, 15 minučių.
    Patiekiame su daržovėmis ir gruzdintomis bulvėmis.

Porcijų skaičius: 4
» Rašyti komentarą
» Komentarai
luka
2012-01-05 14:53
Reikės pabandyti,beje ant nuotraukos labai gerai atrodo.
jurgita
2011-11-26 09:28
bandziau taisiti labai patiko super 10balu