Kepsniai su sūriu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiaulienos nugarinė, 1 kilogramas
- Sūris, fermentinis, 400 gramų
- Kečupas, aštrus, 1.5 stiklinės
- Džiūvėsėliai, malti, 1 stiklinė
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Svogūnai, marinuoti
- Aliejus
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Supjaustome nugarinę riekelėmis, išmušame, aptepame pomidoru padažu ir parą marinuojame šaltoje vietoje.
Kiaušinius išplakame su druska, pamirkome plakinyje kepsnius ir apvoliojame džiūvėsėliuose.
Kepame keptuvėje.Iškepusius kepsnius sudedame ant skardos, apdėliojame marinuotais svogūnų žiedais ir apibarstome tarkuotu sūriu.
Kepame 200 C laipsnių temperatūroje, 15 minučių.
Patiekiame su daržovėmis ir gruzdintomis bulvėmis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-11-26 09:28
bandziau taisiti labai patiko super 10balu
2012-01-05 14:53