Kepsnys garstyčių padaže

Kepsnys garstyčių padaže
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiauliena, nugarinė, 1 kilogramas
  • Garstyčios, padažas, 3 valgomieji šaukštai
  • Pomidorų padažas, aštrus, 4 valgomieji šaukštai
  • Petražolės
  • Druska, 1.5 arbatinio šaukštelio
  • Pipirai, juodieji, malti
Gaminimo instrukcija:

Garstyčias ir pomidorų padažą sumaišykite, įpjaustykite petražolių, įberkite druskos bei pipirų. Šia mase įtrinkite mėsą ir uždengę ją laikykite per naktį.
Kepkite orkaitėje. Iš pradžių folijoje, o po to ją nuimkite, kad kepsnys apskrustų. Kepkite apie 1,5 val.
Kepsnį valgykite šaltą su šviežiomis arba konservuotomis daržovėmis.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Rita
2011-06-15 14:24
Aš kai noriu greitesnio rezultato,iškepu kepsnį ir toj pačioj keptuvėj su kepsniu dedu garstyčias,grietinę,trup. tomatų ,šiek tiek sutirštinu miltais.Gaunasi kepsnys,paskendęs padaže.