Kepsnys garstyčių padaže
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiauliena, nugarinė, 1 kilogramas
- Garstyčios, padažas, 3 valgomieji šaukštai
- Pomidorų padažas, aštrus, 4 valgomieji šaukštai
- Petražolės
- Druska, 1.5 arbatinio šaukštelio
- Pipirai, juodieji, malti
Gaminimo instrukcija:
Garstyčias ir pomidorų padažą sumaišykite, įpjaustykite petražolių, įberkite druskos bei pipirų. Šia mase įtrinkite mėsą ir uždengę ją laikykite per naktį.
Kepkite orkaitėje. Iš pradžių folijoje, o po to ją nuimkite, kad kepsnys apskrustų. Kepkite apie 1,5 val.
Kepsnį valgykite šaltą su šviežiomis arba konservuotomis daržovėmis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-06-15 14:24