Kepsnys “Kelmas”
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Šonkauliai, 40 centimetrų
- Kiaulienos faršas, 1.5 kilogramo
- Svogūnai, 1 vienetas
- Česnakas, 1 skiltelė
- Pipirai, 1 žiupsnelis
- Druska, 1 žiupsnelis
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Žalumynai, 1 pundelis
- Marinuoti grybai, 1 sauja
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 12
Šonkauliukus marinuoti parą laiko įtrynus prieskoniais.
Faršą sumaišyti su kapotu svogūnu bei česnaku, prieskoniais ir kiaušiniais.
Šonkaulių tarpuose daryti 4 - 5 cm gylio įpjovas.
Susukti šonkaulių juostą, ją sutvirtinti mediniais dantų krapštukais ir dėti į kepimo popieriumi išklotą skardą.Į vidurį sudėti paruoštą faršą.
Suvynioti į foliją ir kepti apie 2 valandas.
Likus pusvalandžiui, foliją pašalinti, kad šonkauliukai apskrustų.
Dėti į lėkštę, puošti žalumynais, marinuotais pievagrybiais.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai