Kepsnys su morkomis, kumpiu ir sūriu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Mėsa, kepsniams, 500 gramų
- Kumpis, 200 gramų
- Sūris, 200 gramų
- Morkos, 1 vienetas
- Druska
- Džiūvėsėliai
- Pipirai
- Prieskoniai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Mėsą šiek tiek pamušame, pabarstome druska, pipirais, prieskoniais ir paliekame marinuotis keletai valandų (galima pasiruošti ir iš vakaro).
Morką ir sūrį sutarkuojame, kumpį supjaustome kubeliais. Kumpį su morkomis apkepiname aliejuje. Troškiname tol, kol morkos suminkštės. Viską sudedame į atskirą lėkštutę, sumaišome su sutarkuotu sūriu.
Kepsnius apvoliojame džiūvėsiuose, dedame į skardą ir kepame tol, kol abi pusės gražiai apskrus. Kepsniams apskrudus dedame morkų, kumpio ir sūrio mišinį kepsniui ant viršaus ir kepame dar 15 minučių.
» Rašyti komentarą
» Komentarai