Kepsnys su persikais ir majonezu

Kepsnys su persikais ir majonezu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kalakutiena, file, 300 gramų
  • Majonezas, VILNIUS (Provansalis), 4 valgomieji šaukštai
  • Česnakas, smulkintas, 1 skiltelė
  • Džiūvėsėliai, 50 gramų
  • Persikai, konservuoti (puselės), 4 vienetai
  • Sūris, fermentinis, tarkuotas, 100 gramų
  • Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Kalakutienos filė supjaustyti apie 1 cm storio gabalėliais, lengvai pamušti kad suminkštėtų, ištepti majonezu, sumaišytu su skiltele smulkinto česnako ir palikti 10-15 min kad aromatai įsigertų į mėsą.

  2. Paruoštus mėsos gabalėlius apvolioti džiūvėsėliuose ir apkepti keptuvėje, nedideliame kiekyje aliejaus po 2 min iš abiejų pusių.

  3. Apkeptą mėsą dėti į kepimo skardą, ant kiekvieno gabaliuko užtepti pusę riekelėmis pjaustyto konservuoto persiko, pabarstyti tarkuotu fermentiniu sūriu ir kepti orkaitėje apie 8-10 min. 180 °C temperatūroje.

  4. Garnyrui puikiai tinka virtos bulvės, marinuoti pomidorai ir patisonai.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Laima
» Rašyti komentarą
» Komentarai