Kepsnys su persikais ir majonezu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kalakutiena, file, 300 gramų
- Majonezas, VILNIUS (Provansalis), 4 valgomieji šaukštai
- Česnakas, smulkintas, 1 skiltelė
- Džiūvėsėliai, 50 gramų
- Persikai, konservuoti (puselės), 4 vienetai
- Sūris, fermentinis, tarkuotas, 100 gramų
- Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Kalakutienos filė supjaustyti apie 1 cm storio gabalėliais, lengvai pamušti kad suminkštėtų, ištepti majonezu, sumaišytu su skiltele smulkinto česnako ir palikti 10-15 min kad aromatai įsigertų į mėsą.
Paruoštus mėsos gabalėlius apvolioti džiūvėsėliuose ir apkepti keptuvėje, nedideliame kiekyje aliejaus po 2 min iš abiejų pusių.
Apkeptą mėsą dėti į kepimo skardą, ant kiekvieno gabaliuko užtepti pusę riekelėmis pjaustyto konservuoto persiko, pabarstyti tarkuotu fermentiniu sūriu ir kepti orkaitėje apie 8-10 min. 180 °C temperatūroje.
Garnyrui puikiai tinka virtos bulvės, marinuoti pomidorai ir patisonai.
» Rašyti komentarą
» Komentarai