Kepsnys su persikų padažu
Akcijos:
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
?
- Kiaulienos nugarinė, 400 gramų
- Aliejus, 50 mililitrų
- Krakmolas, 25 gramai
- Druska
- Konservuoti persikai, 5 vienetai
- Džiūvėsėliai, 100 gramų
- Persikų sultys, 100 mililitrų
- Pipirai
- Prieskoniai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 4
Kiaulienos nugarinę supjaustome plonais griežinėliais ir šiek tiek ją pamušame.
Trintuve sutriname 4 persikus ir šia mase įtriname kiaulienos kepsnį. Paliekame pasimarinuoti 5 valandoms.
Mėsai išsimarinavus, paimame kiekvieną gabalėlį ir pabarstome jį druska, pipirais bei kiaulienos prieskoniais. Kiekvieną gabalėlį apvoliojame džiūvėsėliuose ir kepame keptuvėje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.
Likusį 1 persiką supjaustyti kubeliais. Persikų sultis užvirinti, supilti šaltu vandeniu praskiestą krakmolą ir maišyti, kol masė taps vientisa. Tada suberti susmulkintus persikus, pasūdyti, papipirinti ir šiuo padažu užpilti iškeptą nugarinę. Patiekti su šiek tiek apvirtomis ir apkeptomis bulvėmis.
» Rašyti komentarą
» Komentarai